Level up

Foto Rvdh Unstoppable Op Bank Achter Plant GEKNIPT VIERKANT

In 3 maanden zelfverzekerd zichtbaar met een authentieke kledingstijl die past bij jouw uiterlijk, innerlijk en branding!

Geen twijfel meer over wat je moet aantrekken voor een afspraak, presentatie, video of foto. Ik help ondernemers zoals jij met stijl- en kleuradvies en leer jou hoe je jouw kleding kunt combineren. Dankzij jouw eigen digitale kledingkast weet jij elke ochtend precies wat je moet aantrekken. En wat je nog mist, zoek ik voor jou erbij tijdens de personal shopping sessie. Zodat na dit traject jouw uitstraling authentiek en professioneel is! 💃

Dit lijkt mij fantastisch!

Jezelf laten zien op een pure manier, want je kunt alleen jezelf zijn.

Je bedrijf staat en je hebt een vaste klantenkring. Je hebt een logo en je website laten maken. Alles klopt, maar toch mis je iets. 🤔 Waar sta jij in dit hele plaatje? Past jouw uitstraling wel bij jou en jouw bedrijf? Best gek toch dat we wel een logo en website laten maken, maar onszelf daarbij vergeten. 🤷‍♀️

Want wie ben jij en laat je dat met jouw kleding wel zien of “doe je maar wat”? Hoe zou het voor jou voelen als je jouw persoonlijkheid en de kernwaarden van jouw bedrijf kunt laten zien met jouw kleding?

Net als een mooie website en een ontworpen logo, hoort jouw kleding en daarmee je uitstraling ook tot jouw personal branding. Jij bent jouw bedrijf!

Tijdens dit traject sta ik 3 maanden naast jou. Zodat we jouw uitstraling naar een hoger niveau tillen en jij gezien wordt als de expert die je bent!

Foto STAAND Notities Maken Tijdens Gesprek
Foto Staand Renee Vd Heide Zittend Aan Tafel Opzij Kijkend VIERKANT

Dit levert het 1-op-1 traject Level up jou op:

 • Meer zelfvertrouwen omdat je een kledingstijl hebt ontwikkeld die past bij jouw uiterlijk, persoonlijkheid én bedrijf;
 • Je zit lekkerder in je vel;
 • Weinig tot geen miskopen meer;
 • Je weet welke kleuren, pasvormen en textuur van stoffen bij jou en jouw bedrijf passen;
 • Kennis hoe je met kleurgebruik en pasvorm jouw boodschap kracht bijzet;
 • Je weet hoe je zichtbaarder kunt zijn en tegelijkertijd dicht bij jezelf blijft, zodat jij gaat stralen! 🌟

Niet alleen jouw huisstijl, maar ook jouw kledingstijl is onderdeel van jouw bedrijf. Met een los advies kan ik jou op weg helpen, maar in 3 maanden kunnen we jouw uitstraling echt een upgrade geven! 

“Style is something each of us already have, all we need is to find it." – Diane von Furstenberg

Christa vertelt over haar Level up traject:

"Eigen bedrijf, eigen logo en huisstijl en dus ook mijn kleding laten passen bij mijn stijl. Lieselotte heeft mij vooral nieuwe inzichten gegeven over de kledingstijlen en de mogelijkheden hierin. Samen zijn we door mijn kledingkast gelopen en hebben mijn (zakelijke) garderobe aangepast en aangevuld. Lieselotte weet heel subtiel en eerlijk te zeggen of iets wel of niet kan en waarom dit dan ook zo is. Mijn kledingkast is vooral veel kleurrijker en gevarieerder geworden. Ik heb dingen aangeschaft die ik nooit uit het rek had gepakt. Ik ben er echt superblij mee!"

Christa Zaitout -Eigenaar CHRS

Foto Christa Zittend Op Stoel VIERKANT
Foto LIGGEND Close Up In Gesprek Naast Kledingrek

Inhoud van het 1-op-1 traject Level up!:

 • Intake;
 • 3 live dagen advies;
 • Digitale kledingkast;
 • Eén keer per maand een Zoom call van 1 uur;
 • Via WhatsApp kun je tussendoor al jouw vragen stellen.

Kortom: Je hebt mij 3 maanden naast jou staan voor advies en tussentijdse hulp bij spoed kledingstress (Help! Wat trek ik aan naar een event?). Samen tillen we jouw uitstraling naar een hoger niveau, waardoor jij gezien wordt als de expert die je bent!

Hoe zien het traject eruit?

We beginnen het traject met Boost je uitstraling in 1 dag! Tijdens deze dag bij mij op kantoor maken we een vliegende start om jouw uitstraling naar het volgende niveau te tillen!

Boost je uitstraling in 1 dag

We beginnen met een kleur- en lichaamsanalyse, de bouwstenen van jouw uitstraling. Maar dat is pas het begin, want daarna gaan we met elkaar in gesprek. Wie ben jij en waar sta jij voor? Vertel mij wat jij echt belangrijk vindt.

En dan is het tijd om jouw bedrijf onder de loep te nemen. Wat doe je precies? En wat zijn de dingen die jij belangrijk vind in je werk? We nemen de look en feel van jouw website ook mee. En tot slot; wat zijn de kernwaarden van jouw bedrijf? Al deze info is cruciaal om een uitstraling te creëren die echt bij jou past! 🔍🎨

Foto STAAND Lachend Kijken Tijdens Kleuranalyse
Foto LIGGEND Aan Tafel Gesprek Voeren Met Sylvia

Garderobe check

Deze afspraak is in mijn studio of bij jou thuis. We beginnen met het invullen van jouw lifestyle cirkel. We benoemen de verschillende onderdelen van jouw leven (werk, gezin, op stap met partner of vriendinnen, enzovoort) en bespreken wat je bij elk onderdeel wilt uitstralen. Op basis hiervan stel ik voor jou outfits samen met kleding uit jouw kledingkast waarvan je geen idee hebt hoe je ze kunt combineren. Zo heb je meteen nieuwe kledingcombinaties die bij jou en je gewenste uitstraling passen.

Digitale kledingkast

De digitale kledingkast is een geweldig handige app op je telefoon. Tijdens deze afspraak bij jou thuis, fotografeer ik jouw kleding en plaatst deze in jouw eigen digitale kledingkast. In deze app op je telefoon staat al jouw kleding overzichtelijk per categorie (blouses bij elkaar, al jouw jurken bij elkaar, enz.). Ook maak ik voor jou 25 combinaties met kledingstukken uit jouw eigen kast. Zo haal je veel meer uit je kast én hoef je 's ochtends nooit meer te twijfelen over wat je vandaag nu weer aan moet trekken! Je opent de app, tikt de set aan die je wilt dragen en pakt de kleding uit de kast. Geen kledingstress meer in de ochtend. Yes! 😃

Personal shopping

Voor het personal shoppen bespreken we welke kledingstukken je nog mist. Op basis hiervan zoek ik kledingstukken voor jou uit in verschillende winkels. Doordat ik het hele voorwerk doe, hoef je tijdens onze afspraak alleen nog maar de kleding te passen en te besluiten welke kledingstukken mee naar huis gaan. Zo kun je in een korte tijd jouw garderobe compleet maken met kleding die echt bij jou past! 😃

Foto STAAND Close Up Lila Pak Knoop Dichtdoen
Foto Staand Christel Paars Pak Op Kubus

Deze foto van Christel Verbiesen is gemaakt door Wencke van Bergen.

Investering

De investering voor het 1-op-1 traject Level up is € 1.797,= exclusief B.T.W.

Dit is een personal branding traject en valt onder zakelijke kosten.

Betaling in 2, 3 of 4 termijnen is mogelijk. 

Ben je er klaar mee 'om maar wat te doen' met je uitstraling? En voel je dat het tijd is om serieus aan de slag te gaan, zodat jouw uitstraling voor jou spreekt?

Meld je dan meteen aan voor het 1-op-1 traject Level up. Ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan om jou te laten stralen! 💃

Yes, ik ben er klaar voor!