Alle kleding uit jouw kledingkast overzichtelijk in jouw eigen online walk in closet!

Foto Staand Kijkend Naar Telefoon Roze Pak Op Kruk

Je wordt ‘s ochtends wakker, je hebt een drukke dag voor de boeg, je kinderen lopen om je heen en je hebt geen idee wat je vandaag nu weer aan moet trekken. 🤯 Herkenbaar?

Met 1 klik op je telefoon open je jouw digitale kledingkast waarin elk kledingstuk uit jouw kledingkast staat. Je klikt het kledingstuk aan dat je wilt dragen en meteen zie je alle mogelijke combinaties met andere items uit je kast. Het enige wat jij hoeft te doen is de kleding uit je kast te pakken en je bent klaar voor de dag. Dag ochtendstress! 😀

Onwerkelijk en futuristisch? Nee hoor, je kunt dit echt hebben. In de digitale kledingkast heb jij veel kledingcombinaties met kleding uit jouw kast overzichtelijk op je telefoon!

Ja, ik wil mijn eigen digitale kledingkast!

Wat levert het jou op?

 • Veel nieuwe combinaties met kleding uit jouw eigen kledingkast;
 • Combinaties die je zelf niet ziet;
 • Alleen nog maar kleding in je kast die je ook echt gaat dragen;
 • Je leert combineren;
 • Overzicht, want al jouw kleding staat overzichtelijk in jouw online walk in closet;
 • Geen ochtendstress meer over wat je nu weer aan moet trekken;
 • Het geeft je rust;
 • Je ziet er elke dag leuk uit;
 • Je bespaart geld omdat je meer uit je kledingkast haalt;
 • Je doet minder snel miskopen;
 • Je precies weet welke kleding je nog nodig hebt.
Foto Liggend Lachend Achter Kledingrek
"When you don't dress like everybody else, you don't have to think like everybody else." - Iris Apfel

Jessica vertelt over haar garderobe check plus digitale kledingkast

Voor de complete digitale kledingkast is Lieselotte naar mij toe gekomen en zijn we 2,5 uur lang mijn kledingkast in gedoken.

Ze heeft al mijn kleding gefotografeerd, diverse combinaties gemaakt en gekeken in mijn kast wat er nog ontbreekt om er een mooi geheel van te maken.

Met als resultaat een advies voor wat nieuwe items, heel veel gave combinaties van oud met nieuw en oud met oud waarvan ik de combi zelf niet had ontdekt.

Nu open ik 's morgens bij het aankleden regelmatig m’n digitale kledingkast app en denk ik ‘Dat jasje wil ik aan!’, en als ik daar dan op klik zie ik meteen welke combinaties ik ermee kan maken.

Voor mij de ideale manier om al mijn kleding weer te gebruiken!

Jessica Laponder - Eigenaar B&B Borgersteeg

Wat kun je verwachten bij de garderobe check plus digitale kledingkast?

Ik kom naar jou toe voor een afspraak van 2,5 uur om jouw kledingkast in te duiken (niet letterlijk natuurlijk 😅). Ik maak verschillende kledingcombinaties voor je met kleding uit jouw kast, waarvan je geen idee hebt hoe je ze moet combineren. Tijdens het advies kun je al jouw vragen stellen over kledingcombinaties en uitstraling. Ik fotografeer voor je jouw kleding, schoenen en accessoires.

Na onze afspraak maak ik jouw unieke digitale kledingkast. Dit is een app op je telefoon waarin al jouw kleding staat. Je eigen online walk in closet, yes! 💃

Ik berg jouw kleding per categorie voor je op. Ieder kledingtype op z'n eigen online plank: Broeken bij elkaar, blouses, jurken, tops, truien, vesten, enzovoort.

In jouw digitale kledingkast heb je meerdere lookbooks. In een lookbook staan verschillende outfits die je met 1 kledingstuk uit je kast kunt maken. Ik stel 25 verschillende outfits voor jouw samen en zet deze in jouw lookbooks.

In het shopping gedeelte van jouw online kast, zet ik 5 shopping suggesties van kleding die je nog kunt aanschaffen om jouw garderobe compleet te maken. Deze shopping suggesties staan overzichtelijk in jouw digitale kledingkast met een link naar de winkel, zodat je met 1 klik op de link het kledingstuk meteen kunt aanschaffen. Handig!

Een week na ontvangst van de foto's hebben we een Zoom-afspraak waarin je de link krijgt naar jouw persoonlijke digitale kledingkast en krijg je uitleg hoe jouw kast werkt. Nu ben je de trotse eigenaar van je eigen online walk in closet! 😃

Wat houdt de garderobe check plus digitale kledingkast precies in?

 • Intake;
 • Een afspraak van 2,5 á 3 uur bij jou thuis of in mijn kantoor waarin ik kledingcombinaties voor jou maak en jij je vragen kunt stellen over kledingcombinaties en uitstraling;
 • Ik fotografeer jouw kleding voor jou;
 • Na onze afspraak maak ik voor jou jouw unieke, persoonlijke digitale kledingkast;
 • Ik berg jouw gefotografeerde kleding per categorie voor jou op. Ieder kledingtype op z'n eigen online plank (broeken bij broeken, enzovoort);
 • Ik stel 25 verschillende outfits voor jou samen met kleding uit jouw kast;
 • Shopping suggesties voor 5 verschillende kledingstukken om je kledingkast compleet te maken;
 • Een Zoom call van 45 minuten waarin je uitleg krijgt hoe de digitale kledingkast werkt. Natuurlijk kun je ook jouw vragen stellen;

Nu hoef je 's ochtends alleen nog maar de app te openen en je weet meteen wat je aan moet trekken! Dag kledingstress in de ochtend. 😀

Foto W Staand Aan Het Combineren Jurk Op Tafel
Foto Staand Aan Het Werk Knoop Dichtdoen Vierkant

Investering

De investering voor de garderobe check plus digitale kledingkast is € 697,= exclusief BTW.

Betaling in 2 termijnen van € 350,= is mogelijk. 

Ik heb al meer dan 50 vrouwelijke ondernemers blij mogen maken met de digitale kledingkast app. Mag ik jou ook gelukkig maken met deze superhandige, tijdbesparende app?

Denk je nu: Jaaa, dit wil ik!

Meld je meteen aan en je hebt binnenkort jouw eigen digitale kledingkast op je telefoon! 🎉

Ja, ik wil mijn eigen digitale kledingkast!