Over mij

Dus ik moet dit doen om gezien te worden?

2003: Ik was 23 jaar en werkte als accountmanager bij een bank. Als young professional van 23 was ik veel te jong en veel te onervaren voor zo’n grote functie. Met als resultaat dat ik niet gezien en niet gewaardeerd werd. Ik was hier al snel helemaal klaar mee!

Foto Liggend Roze Jurk Ladress Achterstevoren Chaisse Longue
Liggend Bloemenjurk TJ Lachend Achter Laptop

Ik was weliswaar jong, maar ik had mijn studie afgerond en had tijdens mijn studie al werkervaring opgebouwd bij een bank. Ik vond het zo erg dat ik niet gezien werd, dat ik besloot om mijn uiterlijk onder de loep te nemen en aanpassingen te maken. Ik droeg voortaan altijd een donker pak met een nette blouse, ik bond mijn haar vast en droeg een goede basis make-up (in plaats van alleen mascara). Vanaf dag 1 merkte ik het verschil! Er werd anders naar mij gekeken en ik werd serieus genomen. Maar de pakken die ik droeg kwamen zo hard en afstandelijk over, dat ik mij hier niet prettig bij voelde.

Er volgden jaren waarin ik als (juridisch) adviseur werkte. Telkens merkte ik dat hoewel mensen mijn kennis waardeerden, ik niet gezien werd. Ik vond dit heel frustrerend! Blijkbaar moest ik mijn haar vastbinden en een pak dragen om serieus genomen te worden?! Dit moest toch anders kunnen.

In 2009 besloot ik het roer om te gooien en mijn passie achterna te gaan. Ik begon mijn webshop Lots to Wear waarin ik dameskleding van Scandinavische merken, zoals Stella Nova verkocht. Doordat ik merken verkocht die in Nederland nog niet heel bekend en makkelijk verkrijgbaar waren, bouwde ik een vaste klantenkring op. Regelmatig gaf ik deze vaste klanten 1-op-1 advies over wat ze aan konden trekken naar een speciale gelegenheid. We keken hierbij naar hun uiterlijk én innerlijk. Ik vond dit geweldig om te doen, omdat ik merkte hoe gelukkig klanten werden van dit advies. Ze kregen meer zelfvertrouwen en hadden het gevoel dat ze weer gezien werden. Zo mooi om te zien!

Staand Gele Jurk Met Donkerblauwe Blazer
Foto Liggend Lila Blazer Ah Werk Achter Laptop

Na de geboorte van mijn kinderen besloot ik te stoppen met mijn webshop en wilde ik mij verder ontwikkelen in dit advies om zo meer vrouwen dit geweldige gevoel te laten ervaren! Om mijn kennis op het gebied van kleding, stijl, kleur en imago te verdiepen, besloot ik om de internationale opleiding tot image consultant te volgen. Dit maakt mij, samen met een selecte club van 6 andere professionals, een van de weinige officieel geaccrediteerde image consultants van de internationale organisatie AICI in Nederland.

Ik help sinds 2018 ervaren, vrouwelijke ondernemers aan een authentieke kledingstijl die past bij hun uiterlijk, innerlijk en branding. Zodat je gezien wordt zoals je bent, in al jouw vaardigheden, persoonlijkheid en expertise! Ik help je op het gebied van kledingstijl in combinatie met een digitale kledingkast en het Personal Styling en Branding programma. Ik adviseer je, maar laat je hierbij in je waarde. Ik benadruk jouw positieve kanten waardoor jij je krachtig voelt en gaat stralen!

Liggend Kleuradvies Merel Roze Doek
Foto Staand Close Up In Keuken Camera Kijkend

Tot slot wil ik nog wat weetjes over mij met je delen. Het zijn geen feiten die je leven gaan veranderen, maar wel leuk om te lezen 😉:

  • Je kunt mij ‘s nachts wakker maken voor een krachttraining. Daar krijg ik zo’n energieboost van! Ik train 3x in de week. Als ik een week niet gesport heb, smeekt mijn man mij zo ongeveer of ik alsjeblieft weer wil gaan trainen. Schijn ik een stuk leuker mens van te worden! 😇
  • Ik ben gek op sushi en pizza. Het is een enorme tegenstelling, ik weet het. Maar ik vind het allebei heerlijk! 😃
  • Ik lach graag en houd van humor. Ik neem mijn werk serieus, maar ik gooi er regelmatig een humoristisch sausje over. Zo zeg ik bijvoorbeeld dat ik “door de wasstraat ben gegaan” als ik naar de kapper ben geweest. Een beetje zelfspot hoort erbij. 😄
  • Voor de geboorte van onze kinderen maakten mijn man en ik elk jaar een verre reis. Zo zijn we onder andere naar Australië, Indonesië en Brazilië geweest. Het is zo tof om een nieuw land en cultuur te ontdekken! Ik hoop in de toekomst, als onze kinderen wat groter zijn en corona voorbij is, weer mooie reizen te kunnen maken met onze kids erbij!

Ik begrijp goed dat kleding- en imagoadvies een heel persoonlijk advies is en dat jij je hiervoor goed en vertrouwd wilt voelen bij mij. Je kunt daarom altijd vrijblijvend een telefonische afspraak van een half uur met mij maken om te kijken of wij een “klik” hebben. Na de weetjes over mij, heb je vast al een idee of wij matchen. 😄 Neem gerust contact met mij op om vrijblijvend een half uur te sparren. Ik reageer op werkdagen binnen 24 uur. Laten we kennismaken om te kijken of en waarmee ik jou kan helpen om weer te stralen en echt gezien te worden!

Hartelijke groet,

Lieselotte

Liggend Witte Top FC Handen In Haar