Klanten vertellen

Jessica vertelt over de digitale kledingkast

Voor de complete digitale kledingkast is Lieselotte naar mij toe gekomen en zijn we 2,5 uur lang mijn kledingkast in gedoken.

Ze heeft al mijn kleding gefotografeerd, diverse combinaties gemaakt en gekeken in mijn kast wat er nog ontbreekt om er een mooi geheel van te maken.

Met als resultaat een advies voor wat nieuwe items, heel veel gave combinaties van oud met nieuw en oud met oud waarvan ik de combi zelf niet had ontdekt.

Nu open ik 's morgens bij het aankleden regelmatig m’n digitale kledingkast app en denk ik ‘Dat jasje wil ik aan!’, en als ik daar dan op klik zie ik meteen welke combinaties ik ermee kan maken.

Voor mij de ideale manier om al mijn kleding weer te gebruiken!

Jessica Laponder - Eigenaar B&B Borgersteeg

0120 Lisenkalami

Christa vertelt over het Personal styling en branding programma

Eigen bedrijf, eigen logo en huisstijl en dus ook mijn kleding laten passen bij mijn stijl. Lieselotte heeft mij vooral nieuwe inzichten gegeven over de kledingstijlen en de mogelijkheden hierin. Samen zijn we door mijn kledingkast gelopen en hebben mijn (zakelijke) garderobe aangepast en aangevuld. Lieselotte weet heel subtiel en eerlijk te zeggen of iets wel of niet kan en waarom dit dan ook zo is. Mijn kledingkast is vooral veel kleurrijker en gevarieerder geworden. Ik heb dingen aangeschaft die ik nooit uit het rek had gepakt. Ik ben er echt superblij mee!

Christa Zaitout -Eigenaar CHRS

Jolanda vertelt over het persoonlijk kleur- en stijladvies

Dank je wel voor een super gezellige en leerzame ochtend!

Toen we in de winkels liepen waren we af en toe wel in de war, maar de kleurenwaaier helpt dan enorm! Het is echt wel even wennen, maar we zijn zo tevreden met onze aankopen nu!

Op straat zagen we ook mensen lopen in de voor hen juiste en vaak ook niet juiste kleuren. Grappig hoe snel je dat kan zien!

Jolanda Pouwels - Be your own guru

Foto Jolanda Groene Jurk
Foto Ellie Bij Review

Ellie vertelt over het persoonlijk kleur- en stijladvies

Ik heb altijd al een keer een kleur- en stijladvies willen hebben, vooral om weten welke kleding en ook welke kleuren me nou echt goed staan. Ik had het geluk dat ik de winactie voor het 5-jarig jubileum van Lots to Wear won.

We maakten een afspraak en ik ging naar Amsterdam. Ik kreeg een uitgebreide analyse en advies van Lieselotte. Het was super ontspannen om samen met haar te kijken naar welke kleuren me goed staan. Ik weet nu veel beter welke kleuren en modellen me goed staan en weet nu ook wat voor combinaties ik kan maken. Ik heb heel veel van Lieselotte geleerd en ik ga zeker de kleurenwaaier meenemen als ik weer kleding ga kopen.

Lieselotte is geduldig, luistert naar jouw wensen en geeft je een uitgebreid, goed en persoonlijk advies.

Ellie Jelsema - Professional organizer Ellies solutions 

Saskia vertelt over het persoonlijk stijladvies

Lieselotte heeft mij voor een evenement dat ik organiseerde persoonlijk stijladvies gegeven. Wat was het fijn dat er iemand met kennis van zaken meekeek! Lieselotte stelde mij de juiste vragen, waardoor zij een beter beeld kreeg van wat ik tijdens het evenement wilde uitstralen. Niet alleen lette Lieselotte op zaken als kleur en pasvorm, maar ook de textuur van de stoffen kwam aan bod. Het resultaat was een outfit die een toegankelijke zakelijkheid uitstraalde. Dank je wel Lieselotte!

Saskia van Wolferen - Eigenaar Business Women Nederland

Foto Saskia En Ik Borrel BWNL
Claire Zittend Op Bank

Claire vertelt over haar Personal branding fotoshoot inclusief styling

Lieselotte heeft me eerst geholpen met het samenstellen van enkele kledingsets. Niet te formeel, maar ook niet te informeel en passend bij mij als persoon. Daarbij lette ze erg op kleuren die bij mijn gezicht passen. En accessoires uiteraard. Lieselotte werkt met veel zorg en aandacht, en let ook erg op wie je bent als persoon. Vervolgens hebben we op een mooie locatie in Amsterdam samen met Sandra de shoot gedaan. Jammer genoeg regende het maar de locatie was prachtig en leverde mooie achtergronden. Het was een leuke en bovenal succesvolle ochtend. Zowel Lieselotte als Sandra namen de tijd om een mooi resultaat te bereiken. Uiteindelijk zijn er denk ik wel honderden foto’s genomen waaruit Sandra een selectie heeft gemaakt en ik er zelf weer een paar uitgezocht heb. Sandra is een geduldige en vakkundige fotografe. Nu heb ik tenminste weer genoeg keuze aan actuele en representatieve foto’s waarmee ik mijn profiel kan updaten. Met grote dank aan Sandra en Lieselotte!

Claire Hof - Director Risk & Compliance

Anneke vertelt over de kledingkast check

Lieselotte heeft me erg geholpen om mijn stijl te verbeteren. We hebben een afspraak gemaakt en ze heeft echt de tijd voor me genomen, en heeft me goed advies gegeven hoe ik het beste kledingstukken kan combineren. Ook heeft ze mij goed inzicht gegeven welke kleding bij me past, qua kleur en vorm, en welke kleding ik beter even weg kan hangen. Lieselotte geeft praktische tips waar ik echt wat aan heb, omdat ze heel erg bij mijn stijl aansluit. Ik heb gelijk meerdere items gekocht in webwinkels, waar ik veel mee kan combineren. Na het bezoek waarin Lieselotte heeft meegekeken in mijn kledingkast, heb ik een garderobe advies ontvangen via de mail wat ik nog na kan lezen. Heel erg bedankt voor dit uitgebreide advies!

Anneke van der Schaar - zorgcoördinator

0014
Liggend Workshop Kleuradvies Witte Top FC Vast

Rubia vertelt over het persoonlijk kledingadvies

Ik had geen idee wat ik aan moest naar het diner van Ondernemend Diemen. Lieselotte was die dag zelf druk maar heeft de tijd genomen om mij telefonisch te adviseren. Ik kon foto's naar haar toe sturen en aan de hand daarvan hebben wij samen combinaties gemaakt. Ik voelde mij zelfverzekerd en happy in de kleding die ik aan had op het diner van Ondernemend Diemen. Dank je wel Lieselotte voor je advies en tijd!

Rubia Smits - eigenaar Rubia’s Gym