Reviews

Hanneke Met Rode Top En Zwarte Rok Met Stippen

Met mijn allergie voor chemische stofjes wat in veel kleding wordt gebruikt, was ik geen gemakkelijke klant voor Lieselotte… Maar ze ging de uitdaging aan en met dank aan haar goede voorbereidingen op basis van de informatie die ik haar had gegeven in combinatie met haar inzicht en creativiteit, zijn we na een personal shopping sessie met super mooie kleding weer teruggekeerd! Ze had winkels geselecteerd die vooral organische of in Europa geproduceerde kleding verkopen waarin geen chemische stofjes worden verwerkt. Geen gemakkelijke opgave. Maar wel met succes! Wat mij betreft dus absoluut voor herhaling vatbaar!

Claire - senior manager compliance

 

Lieselotte heeft me erg geholpen om mijn stijl te verbeteren. We hebben een afspraak gemaakt en ze heeft echt de tijd voor me genomen, en heeft me goed advies gegeven hoe ik het beste kledingstukken kan combineren. Ook heeft ze mij goed inzicht gegeven welke kleding bij me past, qua kleur en vorm, en welke kleding ik beter even weg kan hangen. Lieselotte geeft praktische tips waar ik echt wat aan heb, omdat ze heel erg bij mijn stijl aansluit. Ik heb gelijk meerdere items gekocht in webwinkels, waar ik veel mee kan combineren. Na het bezoek waarin Lieselotte heeft meegekeken in mijn kledingkast, heb ik een garderobe advies ontvangen via de mail wat ik nog na kan lezen. Heel erg bedankt voor dit uitgebreide advies!

Anneke - zorgcoördinator

 

Ik had geen idee wat ik aan moest naar het diner van Ondernemend Diemen. Lieselotte was die dag zelf druk maar heeft de tijd genomen om mij telefonisch te adviseren. Ik kon foto's naar haar toe sturen en aan de hand daarvan hebben wij samen combinaties gemaakt. Ik voelde mij zelfverzekerd en happy in de kleding die ik aan had op het diner van Ondernemend Diemen. Dank je wel Lieselotte voor je advies en tijd. 

Rubia - eigenaar Rubia’s Gym