Een paar jaar geleden heb ik besloten om voor mijn passie te gaan en mijn bedrijf Lots to Wear te starten. Ik adviseer vrouwelijke ondernemers en managers bij het ontwikkelen van een persoonlijke kledingstijl die past bij hun uiterlijk en innerlijk. Om zo te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Als je kleding draagt die bij jou past, dan ga je stralen, groeit jouw zelfvertrouwen en voel jij je krachtig! Hierdoor ben je zichtbaar. Dit helpt je in je privéleven en in je werk. Het is daarom mijn passie om vrouwen de kracht van een persoonlijke kledingstijl te laten ervaren.

Ik heb een achtergrond in de zakelijke dienstverlening, onder andere als accountmanager bij een bank. Hier heb ik zelf ervaren wat de juiste kleding voor je kan doen. Wil je meer weten over deze ervaring? Dan nodig ik je graag uit om mijn blog hierover te lezen.

Liggend Witte Top FC Handen In Haar
Liggend Bloemenjurk TJ Lachend Achter Laptop

Om mijn kennis op het gebied van kleding, kleur, stijl en imago te verdiepen, heb ik besloten om de opleiding tot image consultant te volgen. Ik heb een opleiding gevolgd en afgerond die is geaccrediteerd door de AICI. Dit is de internationale organisatie van image consultants. Na mijn opleiding heb ik mij aangesloten bij de AICI. De AICI heeft wereldwijd 1200 leden en in Nederland 4, waarvan ik er 1 ben. Hierdoor kan ik jou een professioneel advies geven.

Ik bied verschillende diensten aan zoals het 3-maandenprogramma Power Package , maar ook verschillende trainingen. Mijn uitgangspunt is dat ieder lichaam uniek is en daardoor mooi. Ik adviseer je, maar laat je hierbij in je waarde. Ik benadruk jouw positieve kanten waardoor jij je krachtig voelt en gaat stralen!

Ik begrijp goed dat kleding- en imagoadvies een heel persoonlijk advies is en dat het best een stap kan zijn om hiervoor een afspraak te maken. Daarom hebben we voordat een afspraak plaatsvindt altijd eerst een (telefonische) intake waarin we kennismaken en jouw vraag of wens bespreken. Deze intake is gratis en vrijblijvend. Hierna kun je besluiten of je een afspraak wilt maken. Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Lieselotte Bogaard

Liggend Blauwe Zijden Top En Geknoopte Gele Ketting