Waarom ben ik image consultant geworden?

woensdag, 20 november 2019

Liggend Workshop Kleuradvies Mijn Achterkant Marinthe En Merel Kijkend

Een paar jaar geleden heb ik besloten om voor mijn passie te gaan en mijn bedrijf Lots to Wear te starten. Ik adviseer vrouwelijke ondernemers en managers bij het ontwikkelen een persoonlijke kledingstijl die past bij hun uiterlijk en innerlijk. Om zo te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Hierdoor ben je zichtbaar.

Maar waarom heb ik ervoor gekozen om image consultant te worden? Dit heeft naast mijn levenslange liefde en interesse voor kleding en stijl ook te maken met de eerste baan na mijn H.E.A.O.-studie.

Toen ik ruim 15 jaar geleden na mijn studie aan de slag ging als accountmanager bij een bank, heb ik zelf ervaren wat de juiste kleding voor je kan betekenen. Ik merkte toen dat ik door mijn klanten, veelal ondernemers, niet serieus werd genomen. Ik was weliswaar jong, 23 jaar, maar ik had mijn studie afgerond en had verstand van zaken. Ik heb tijdens mijn studie altijd parttime gewerkt bij een bank, waardoor ik al flink wat ervaring had opgebouwd. Ik besloot om mijn uiterlijk onder de loep te nemen en aanpassingen te maken. Ik droeg voortaan altijd een donker pak met een nette blouse, ik bond mijn haar vast en droeg een goede basis make-up (in plaats van alleen mascara). Vanaf dag 1 merkte ik het verschil. Er werd anders naar mij gekeken en ik werd serieus genomen. Maar de pakken die ik droeg kwamen zo hard en afstandelijk over, dat ik mij hier niet prettig bij voelde. Langzaamaan heb ik toen een kledingstijl ontwikkeld waarmee ik zichtbaar was voor cliënten en tegelijkertijd dicht bij mijzelf kon blijven.

Liggend Kleuradvies Marinthe Roze Doek
Staand Roze Blouse Zittend Op Tafel

Door deze ervaring weet ik wat een persoonlijke kledingstijl, die past bij jou en de situatie, voor je uitstraling kan doen. De laatste jaren ben ik mijn persoonlijke kledingstijl blijven ontwikkelen. Je hebt tenslotte verschillende fases in je leven waardoor je ook andere kledingwensen hebt. Hierbij blijf je wel stilstaan bij wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Doordat ik mijn kledingstijl ben blijven ontwikkelen, heb ik nu een stijl ontwikkeld die past bij mijn uiterlijk én innerlijk. Dit heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven, waardoor ik mij ook krachtiger voel. Dit heeft mij geholpen in mijn werk en in mijn privéleven. Het is daarom mijn passie om vrouwen de kracht van een persoonlijke kledingstijl te laten ervaren en zo hun zichtbaarheid te vergroten!

Wil je advies bij het ontwikkelen van een persoonlijke kledingstijl die jou in je kracht zet en je zichtbaar maakt? Neem dan contact met mij op. Ik adviseer je graag! Je kunt ook een vrijblijvende afspraak van een half uur maken waarin we aan de hand van jouw wensen bespreken of en wat ik voor je kan betekenen. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Lieselotte