vrijdag, 24 mei 2024

Foto Carla Voor Witte Muur

Jij bent het visitekaartje van jouw bedrijf

Yes, je hebt besloten om een fotoshoot te boeken bij die toffe fotograaf! Je bent helemaal enthousiast. Je gaat nu echt werk maken van jouw online zichtbaarheid, zodat jouw onderneming kan groeien.

Maar nog geen uur later verandert jouw enthousiasme in pure stress! Help, wat moet ik aan? Je wilt niet weer jouw donkerblauwe broek met bijpassende blouse aan. De set die je eigenlijk altijd pakt als je een belangrijke afspraak hebt. Nee, nu wil je iets anders. Maar wat dan wel? Je hebt helemaal geen zin en tijd om je hierin te verdiepen. 😰

Dit is het moment waarop je mij kunt inschakelen. Ik help jou met liefde aan kledingsets voor de fotoshoot waarin jij je geweldig voelt! 💃 Want als je investeert in een goede fotograaf, dan wil je toch ook dat jouw kleding en daarmee uitstraling op de foto klopt?

Styling Pb Shoot Christel Show Up
Kopie VIERKANT Van AA Foto Kledingrek Met Schoenen 1080X1080

Onze start

Bepaal vooraf waarvoor je de foto’s gaat gebruiken. Voor een artikel in een magazine wil je andere foto’s dan voor jouw social media. Net als dat je voor de lancering van een nieuw aanbod andere foto’s wilt hebben, dan voor een banner bij een event. Je wilt dat jouw foto’s bij jou én de look & feel van het magazine, jouw social media kanaal of event passen.

Als stijlcoach voor vrouwelijke ondernemers zorg ik ervoor dat jouw uitstraling op de foto past bij jouw persoonlijkheid, jouw bedrijf én het doel van de foto’s! Want jij bent het visitekaartje van jouw bedrijf. En dan wil je natuurlijk wel dat jouw visitekaartje klopt. Zodat jij klanten aantrekt waar jij blij van wordt en gezien wordt als de expert die jij bent!

Jouw unieke kledingstijl

Ik kan jou zowel tijdens een online als offline afspraak adviseren. Samen gaan we in gesprek, zodat ik jou en jouw bedrijf leer kennen. Dit vertaal ik naar jouw unieke kledingstijl. Pas daarna stellen we outfits samen die echt bij jou én jouw bedrijf passen. Omdat we kleding uit jouw eigen kledingkast gebruiken, hoef je niet te investeren in kleding die je na de shoot nooit meer aantrekt. Dat is fijn toch?

Digitale kledingkast

De samengestelde kledingsets fotografeer ik voor jou en zet ik voor je in jouw eigen, unieke digitale kledingkast. Dit is een superhandige app op je telefoon. In de app zet ik jouw kleding overzichtelijk per categorie bij elkaar. Alle broeken bij elkaar, alle jurken bij elkaar, alle blouses bij elkaar, enzovoort. Zo zie je bijvoorbeeld in één oogopslag welke broeken je hebt. Uit ervaring weet ik dat dit een enorme eyeopener is. Je hebt vaak parels in je kast waarvan je het bestaan niet eens meer wist.

De kledingcombinaties die we met jouw kleding maken, zet ik ook in deze app. Zo hoef je op de dag van de fotoshoot (en eigenlijk iedere andere dag) alleen maar de app te openen, de sets aan te klikken en de kleding aan te trekken. Weg kledingstress. Time to shine! 🌟

Ben je enthousiast geworden en wil je vrijblijvend kennismaken om te kijken of ik jou kan helpen met kledingadvies? Maak een afspraak voor een online mix & match call en dan spreken we elkaar snel. Ik kijk ernaar uit! 😀

Yes, ik wil een mix & match call

Foto Jessica Laponder Close Up

Foto credits: alle foto's zijn gemaakt door ByWencke Fotografie