Oude schatten in je kledingkast

woensdag, 14 oktober 2020

Oude Schatten Tas

Je herkent dit vast wel; in je kledingkast liggen kledingstukken of accessoires die ontzettend waardevol voor je zijn, maar die je niet draagt. Kledingstukken waar je echt een band mee hebt. Zo kreeg ik een paar jaar geleden een bruine tas van mijn moeder. Het was niet zomaar een tas, maar de tas die mijn moeder droeg toen ik een klein meisje was. Een prachtige tas gemaakt van stevig leer met stoere stiksels en een opvallende sluiting. Ik weet nog dat ik er toen al verliefd op was! Toen mijn moeder mij deze tas gaf, was ik ontzettend blij en tegelijkertijd heel voorzichtig. Een tas met zo’n mooie geschiedenis, daar mag niks mee gebeuren natuurlijk. Daarom stopte ik de tas in een speciale stofdichte hoes en legde hem in mijn kledingkast.

Angst om de tas te dragen

Regelmatig haalde ik de tas uit de hoes om hem te bewonderen, maar nooit durfde ik hem te dragen omdat ik bang was dat er iets mee zou gebeuren. Totdat ik hem een paar maanden geleden tevoorschijn haalde en bedacht hoe zonde het was dat zo’n schitterende tas met zoveel herinneringen in de kast lag. Alleen maar omdat ik bang was dat er misschien iets mee kon gebeuren. Sindsdien draag ik de tas regelmatig en met trots. De tas hoort echt bij mij; door de herinneringen en omdat de tas door de vorm en het stoere vintage leer echt bij mij past.

Een kwalitatief goede klassieker is tijdloos

Ook al is de tas meer dan 25 jaar oud, zo’n kwaliteitstas in een tijdloos model kun je nu nog prima dragen. Ik ontdek steeds nieuwe outfits waarmee ik de tas kan combineren. Hopelijk blijft de tas nog lang mooi. Zodat ik hem op een dag aan mijn dochter kan geven zodat zij deze bijzondere tas ook kan dragen en er weer nieuwe waardevolle herinneringen mee kan maken. Hoe geweldig zou dat zijn!

Dus heb jij een kledingstuk in je kast waar je mooie herinneringen aan hebt, pak het uit de kast en draag het met trots. Ik weet zeker dat je het met veel plezier zult dragen en er weer nieuwe herinneringen mee gaat maken!