Modefabriek januari 2020: presentatie herfst-/wintercollectie 2020/2021

donderdag, 30 januari 2020

Paspoppen Inwear

In de RAI in Amsterdam werd op 26 en 27 januari op de beurs de Modefabriek de herfst-/wintercollectie 2020/2021 gepresenteerd. Ik ben naar de beurs geweest om te kijken welke kleding er dit najaar in de winkels ligt en welke kleuren je veel gaat zien. Zo kan ik mijn klanten ook beter adviseren op basis van de kleding die in de winkels ligt.

De Modefabriek is altijd een klein feestje en na afloop ben ik altijd weer geïnspireerd. Graag geef ik je een kijkje achter de schermen om jou zo te informeren en hopelijk ook te inspireren. Er was weer veel moois te zien!

De kleuren die bij veel merken te zien waren zijn camel, donkerblauw, crème en donkergroen. Mooie neutrale kleuren die veel mensen staan. In de collectie van het Nederlandse merk CVRD waren deze kleuren veelvuldig te zien. De collectie van CVRD is erg geschikt om je professionele garderobe op te bouwen of uit te breiden. De collectie bestaande uit blouses, rokken, pantalons en blazer kun je gemakkelijk met elkaar combineren. Zo kun je met een beperkt aantal items een veelzijdige professionele garderobe samenstellen. Naast deze basiskleuren zitten er ook prachtige warmrode kledingstukken in de collectie. Door bijvoorbeeld een warmrode top onder een donkerblauwe blazer te dragen, geef je jouw outfit een trendy upgrade.

Stand CRVD
Stand Armedangels Geknipt

Het duurzame kledingmerk ArmedAngels heeft naast de basiskleuren crème, wit, grijs en zwart ook mooie oranje items in de collectie. Zo hebben ze een oranje top met een boothals en ook een heerlijk zachte oranje met roestbruin gestreepte trui. De trui staat bijvoorbeeld prachtig op een jeans of een spijkerrok. Door een kleurrijke top (zoals de oranje top) onder een pak te dragen geef je jouw outfit een persoonlijke touch! ♥️

Het Deense label MbyM heeft vooral tijdloze kleding in de nieuwe collectie. Scandinavische kleding staat erom bekend dat ze simpel, van een goede kwaliteit en mooi gesneden zijn. Dat wil niet zeggen dat de kleding saai is; de collectie van MbyM heeft schitterende items die je jarenlang kunt dragen. Zo hebben ze een getailleerde camelkleurige trenchcoat in de wintercollectie en ook een grijs pak met een subtiele petrol ruit. Heel mooi! Daarnaast hebben ze ook meer trendgevoelige kledingstukken zoals een gebreide coltrui in de kleur petrol en blouses en jurken met prints. Een mooie aanvulling op je basisgarderobe!

Stand Mbym
Stand Fabienne Chapot

Fabienne Chapot staat bekend om de kleurrijke items. In de collectie zitten altijd veel items met een print. Zo hebben ze in de nieuwe wintercollectie bijvoorbeeld bruine blouses met een luipaardprint en een maxirok met een prachtige print van vlinders in de kleuren groen en blauw. In de collectie vind je verder nog prints in de tinten roze en rood. Deze zijn mooi te combineren met neutralere kleuren. Kortom een schitterende collectie met mooie eyecatchers!

Het was al met al een geslaagde beursdag waar ik veel nieuwe ideeën en inspiratie heb opgedaan! 😀