Workshops

Ruimte Workshop

Aan bedrijven en organisaties bied ik verschillende workshops aan, zoals:

  • De kracht van de juiste kleding,
  • Ontdek je professionele kledingstijl.

Een workshop kan zowel intern bij jullie bedrijf of organisatie als op een andere locatie plaatsvinden. 

Naast deze workshops kan ik ook een workshop samenstellen aan de hand van jullie specifieke wensen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op. Ik denk graag met jullie mee.

De vanafprijs voor een workshop van 2,5 à 3 uur is € 595,= exclusief BTW.

Contact opnemen

Workshop Professioneel Kleden

Regelmatig organiseer ik alleen of in samenwerking met een collega trainingen en workshops voor vrouwelijke professionals en ondernemers. 

De eerstvolgende training is Brand Your Image op 3 juli 2020.

Op vrijdag 3 juli 2020 organiseren Helmi Geeve van The Brand Me en ik voor de 3e keer de exclusieve training Brand Your Image. Een interactieve en inspirerende training waar je aan de slag gaat met je identiteit en meerwaarde. Je gaat jouw persoonlijke imago ontdekken en toepassen. We maken jouw uniekheid zichtbaar zodat je jezelf optimaal als professional kunt profileren bij jouw doelgroep!

De training wordt uiteraard volgens de RIVM-regels gegeven en daardoor is er plek voor maximaal 4 deelnemers. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht en ga je effectief aan de slag. De locatie van de training is Meetingroom East Village in Diemen. Een inspirerende locatie, 2 minuten van de ring A10 bij Amsterdam, waar je gratis kunt parkeren voor de deur. 

Praktische informatie:

Datum: 3 juli 2020

Tijd: 09:30 - 17:00 uur

Plaats: Diemen

Investering: € 450,= exclusief 21% BTW, inclusief handout en heerlijke, gezonde lunch.

Heb je een vraag over de training of wil je meer informatie ontvangen? Mail je vraag naar en dan beantwoord ik hem graag.

Wil je je meteen aanmelden? Dat kan via onderstaande button.

We zien je graag op 3 juli!

Aanmelden