Pakket: Business power package

Buiten Groene Jurk Met Ketting Armen Over Elkaar

Het Business power package-pakket is een compleet pakket van vier afspraken waarbij je advies krijgt over het ontwikkelen van jouw persoonlijke kledingstijl. Dit is een kledingstijl die niet alleen bij jouw uiterlijk past, maar ook bij jouw persoonlijkheid. We benadrukken jouw positieve punten, waardoor jij je krachtig voelt. Hierdoor ben je zichtbaar. Dit kan je bijvoorbeeld helpen als je ondernemer bent en zichtbaarder wilt zijn voor (potentiële) klanten. Maar het kan je ook helpen als je een volgende stap in jouw carrière wilt maken. Deze verandering werkt niet alleen door in je werk, maar ook in je privéleven. Het geeft jou een boost!

We beginnen met een intake waarin we kennismaken en we jouw wensen op een rij zetten. Wil je bijvoorbeeld een volgende stap in jouw carrière maken of wil je zichtbaarder zijn op je werk? Door jouw wensen in kaart te brengen, kan ik het programma aanpassen aan jouw specifieke wensen. We starten met een kleuradvies, gevolgd door een persoonlijk stijladvies, garderobeplanning en tot slot personal shopping. Voor elk onderdeel maken we een aparte afspraak van een dagdeel.

Bij het Business power package-pakket krijg je een korting op de prijs van de 4 losse diensten. Daarnaast krijg je ook een mooie extra: je kunt 2x via Whatsapp advies vragen over een outfit. Heb je voor je werk bijvoorbeeld een belangrijke afspraak en twijfel je of een outfit hiervoor passend is? Stuur mij dan een foto via WhatsApp en ik geef je advies. Je kunt dit advies tot 3 maanden na onze laatste afspraak vragen.

Alle afspraken (behalve personal shopping) kunnen plaatsvinden op jouw werk zodat je geen reistijd hebt. Dat is altijd fijn met een drukbezette agenda. Maar ze kunnen uiteraard ook plaatsvinden in mijn kantoorruimte als je dit prettiger vindt.

Dit pakket valt onder Personal branding, zodat je deze investering als ondernemer ook als kosten Personal branding kunt opgeven bij de Belastingdienst. Mocht je bij jouw bedrijf een budget voor persoonlijke ontwikkeling hebben, dan valt dit pakket daar vaak ook onder. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met mij op.

De prijs van het Business power package-pakket is € 749,= exclusief BTW.

Afspraak maken

Stoel Rood Colbert Hobbs Close Up