Jaarprogramma: Business power package plus

Rood Colbert Ah Werk Op Laptop

Het jaarprogramma Business power package plus is het meest uitgebreide programma met veel extra's, waarmee we een jaar lang aan de slag gaan met het ontwikkelen van jouw persoonlijke kledingstijl. Doordat we de adviezen verdelen over een jaar kunnen we geleidelijk aan de verandering werken. Met jouw persoonlijke stijl kun je laten zien wie je bent en waar je voor staat. Dit kan je bijvoorbeeld helpen als je ondernemer bent en zichtbaarder wilt zijn voor (potentiële) klanten. Maar het kan je ook helpen als je een volgende stap in jouw carrière wilt maken. Deze verandering werkt niet alleen door in je werk, maar ook in je privéleven. Het geeft jou een boost!

We beginnen met een intake waarin we kennismaken en we jouw wensen op een rij zetten. Wil je bijvoorbeeld een volgende stap in jouw carrière maken of wil je zichtbaarder zijn op je werk? Door jouw wensen in kaart te brengen, kan ik het programma aanpassen aan jouw specifieke wensen. We starten met een kleuradvies, gevolgd door een persoonlijk stijladvies, garderobeplanning en tot slot personal shopping. Voor elk onderdeel maken we een aparte afspraak van een dagdeel.

Bij het jaarprogramma krijg je veel extra’s. Zo hebben we 2x een afspraak garderobeplanning, zodat we zowel jouw zomer- als wintercollectie op orde kunnen brengen. Ook hebben we één keer een Zoom meeting (conference call) van 1 uur waarin je jouw vragen over kleur, stijl en imago kunt stellen. Tot slot kun je 4x via WhatsApp advies vragen over een outfit. Heb je voor je werk bijvoorbeeld een belangrijke afspraak en twijfel je of een outfit hiervoor passend is? Stuur mij dan een foto via WhatsApp en ik geef je advies. Je kunt dit advies verdeeld over het jaar vragen. Het laatste advies kun je tot 3 maanden na onze laatste afspraak vragen.

Alle afspraken (behalve personal shopping) kunnen plaatsvinden op jouw werk zodat je geen reistijd hebt. Dat is altijd fijn met een drukbezette agenda. Maar ze kunnen uiteraard ook plaatsvinden in mijn kantoorruimte als je dit prettiger vindt.

Dit pakket valt onder Personal branding, zodat je deze investering als ondernemer ook als kosten Personal branding kunt opgeven bij de Belastingdienst. Mocht je bij jouw bedrijf een budget voor persoonlijke ontwikkeling hebben, dan valt dit pakket daar vaak ook onder. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met mij op.

De prijs van het jaarprogramma Business power package plus, inclusief alle extra’s, is € 995,= exclusief BTW.

Afspraak maken

Gele Top Met Ketting Ah Werk Styling Rok Met Blouse