3-maandenprogramma: power package

Liggend Roze Wikkeljurk Ladress Naast Vogellamp

Power package is een interactief en inspirerend programma van 3 maanden waar je aan de slag gaat met je identiteit en meerwaarde. We maken jouw uniekheid zichtbaar zodat je jezelf optimaal als professional kunt profileren bij jouw doelgroep!

Je gaat onder andere jouw persoonlijke kledingstijl ontwikkelen. Dit is een kledingstijl die niet alleen bij jouw uiterlijk past, maar ook bij jouw persoonlijkheid. We benadrukken jouw positieve punten, waardoor jij je krachtig voelt. Hierdoor ben je zichtbaar! Dit gaat je helpen als je ondernemer bent en zichtbaarder wilt zijn voor (potentiële) klanten. Maar het kan je ook helpen als je een volgende stap in jouw carrière wilt maken. Deze verandering werkt niet alleen door in je werk, maar ook in je privéleven. Het geeft jou een boost!

We beginnen met een intake waarin we kennismaken en we jouw wensen op een rij zetten. Wil je bijvoorbeeld een volgende stap in jouw carrière maken of wil je zichtbaarder zijn op je werk? Door jouw wensen in kaart te brengen, kan ik een op maat gemaakt programma voor jou vaststellen.

Wat levert het jou op?

  • Je voelt je krachtiger omdat je een kledingstijl hebt ontwikkeld die past bij jouw uiterlijk én innerlijk;
  • Kennis hoe je met kleurgebruik jouw boodschap effectiever kunt overbrengen;
  • Je hebt geleerd hoe je zichtbaarder kunt zijn en tegelijkertijd dicht bij jezelf kunt blijven;
  • 4 dagdelen waarin je echt me-time hebt en effectief aan de slag gaat met jouw doelen!
Liggend Workshop Kleuradvies Uitleg Tafel
Staand Stoel Wit Lila Pak Lachend

Inhoud van het 3-maandenprogramma:

  • Intake;
  • Drie dagdelen aan de slag samen met een andere deelnemer;
  • Zoom call van 1 uur;
  • Tussentijds kun je 3x via Whatsapp een SOS-outfitadvies vragen;
  • Als afsluiting een livedag samen met de andere deelnemers!

De dagen zijn goed verzorgd met een hapje en een drankje, want het moeten natuurlijk ook leuke en gezellige dagen worden! 😉 Mooie bonus van het programma is dat je netwerk wordt uitgebreid met gelijkgestemde, vrouwelijke professionals.

Het programma start op 10 mei 2021 en is uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen. Er is plek voor maximaal 4 deelnemers. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht en ga je effectief aan de slag.

De investering bedraagt € 1.049,= exclusief BTW.

Betaling in 3 gelijke termijnen is mogelijk.

Ik meld mij aan