Vind je het lastig om een kledingstijl te vinden die bij jou en jouw levensstijl past? Dan help ik je daar graag bij met een van de volgende adviezen:

Persoonlijk garderobe advies:

Heb je een kledingkast vol kleding, maar vind je het lastig om combinaties te maken die passen bij jouw persoonlijkheid, figuur, gewenste uitstraling en levensstijl? Dan help ik je daar graag bij door middel van een persoonlijk garderobe advies. We lopen samen jouw kledingkast door en bespreken welke kledingstukken favoriet zijn en welke items je lastig te combineren vindt. Door samen in gesprek te gaan, kan ik je een advies op maat geven hoe je de kleding met elkaar kunt combineren en welke (basis)items je nog kunt aanschaffen om zoveel mogelijk uit jouw garderobe te halen. Daarnaast krijg je ook advies welke kledingstukken uit je garderobe jouw gewenste uitstraling versterken en welke items wat minder geschikt zijn. Ik maak van de nieuwe kledingcombinaties foto's en stuur deze na afloop van onze afspraak digitaal aan je door, zodat je deze later nog rustig kunt bekijken. Zo kun je het meest uit jouw garderobe halen!

Tarief voor het persoonlijke garderobe advies (duur 2 à 2,5 uur): € 199,-

Combinatie garderobe advies en personal shopping:

Het is ook mogelijk om dit persoonlijke garderobe advies te combineren met 2 uur personal shopping. We gaan dan samen 2 uur shoppen om de adviezen meteen in de praktijk te brengen en kleding te kopen die bij jou past. Als je liever niet meegaat met het shoppen, dan kan dit uiteraard ook. Ik shop dan de gewenste kleding voor jou en deze kun je dan later thuis rustig passen om te besluiten welke kleding je wel en eventueel niet wilt houden.

Het tarief voor het persoonlijke garderobe advies in combinatie met 2 uur personal shopping is € 375,-. Mocht je langer willen winkelen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Elk volgend uur kost € 90,- per uur. De genoemde prijzen zijn exclusief de aan te schaffen kleding.