Garderobeplanning

Sta je 's ochtends lang voor je kledingkast omdat je niet weet wat je aan moet trekken of trek je vaak hetzelfde aan?
Hoe fijn zou het zijn als je deze tijd 's ochtends kunt besparen? Na een consult garderobeplanning is deze kledingstress 's ochtends verleden tijd.

Bij garderobeplanning laat ik je zien welke (onverwachte) kledingsets je kunt maken met jouw garderobe. Ik maak veel verschillende sets, inclusief bijpassende accessoires en fotografeer deze voor je. Daarna laat ik je zien hoe je zelf gemakkelijk nieuwe combinaties kunt maken. Ook zet ik voor je op een rij welke (basis)kledingstukken je nog kunt aanschaffen om nog veel meer nieuwe combinaties te maken.

Verder laat ik je zien welke kledingstukken uit jouw garderobe je sterke punten benadrukken en welke kledingstukken wat minder geschikt zijn. Zo draag je voortaan alleen nog kleding die bij jou past en je laat stralen.

De foto's stuur ik na onze afspraak aan je door samen met een overzicht van wat we hebben besproken. Zo heb je alle sets op een rij en hoef je 's ochtends alleen nog maar de kleding uit de kast te pakken!

Met een investering van 2 uur voor garderobeplanning, bespaar je voortaan elke dag tijd en je gebruikt meer kleding uit je garderobe.

De prijs voor een sessie garderobeplanning is € 199,-. Dit is inclusief de foto's van de gemaakte combinaties en een overzicht van wat we hebben besproken.

Garderobeplanning met personal shopping:

Het is ook mogelijk om garderobeplanning te combineren met 2 uur personal shopping. We gaan dan samen 2 uur shoppen om de adviezen meteen in de praktijk te brengen en kleding te kopen die bij jou past. Als je liever niet meegaat met het winkelen, dan kan dit uiteraard ook. Ik shop dan de gewenste kleding voor jou en deze kun je dan later thuis rustig passen om te besluiten welke kleding je wel en eventueel niet wilt houden.

Het tarief voor de garderobeplanning in combinatie met 2 uur personal shopping is € 375,-. Mocht je langer willen winkelen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Elk volgend uur kost € 90,- per uur. De genoemde prijzen zijn exclusief de aan te schaffen kleding.