Heb je weinig tijd, maar wil je er wel graag mooi verzorgd en up-to-date uitzien? Of houd je er niet van om te winkelen, maar wil je wel graag kleding dragen die bij jou past? Dan kan personal shopping de oplossing voor jou zijn!

Personal shopping

Bij personal shopping gaan we samen shoppen om kledingsets uit te zoeken die bij jou passen. Voordat de afspraak plaatsvindt bespreken we eerst naar wat voor type kledingstukken je op zoek bent, zodat we gericht kunnen winkelen op de wensen die jij hebt. Als je liever niet meegaat met het winkelen, dan kan dit uiteraard ook. We hebben dan eerst telefonisch contact om jouw wensen te bespreken. Daarna shop ik de gewenste kleding voor jou en deze kun je dan later thuis rustig passen om te besluiten welke kleding je wel en eventueel niet wilt houden.

Het tarief voor personal shopping is € 90,- per uur. Om een goed persoonlijk advies te kunnen geven is het minimaal aantal uren voor personal shopping 2 uur. De genoemde prijzen zijn exclusief de aan te schaffen kleding.