Persoonlijk stijladvies

Kleuranalyse Overzicht Waaier Caliper Ketting Op Shawl

Bij een persoonlijk stijladvies krijg je een op maat gemaakt kledingadvies waarbij we niet alleen kijken naar jouw uiterlijk, maar ook naar je innerlijk. Zo ontwikkel je een kledingstijl die past bij jouw persoonlijkheid, zodat je met je kleding kunt laten zien wie jij bent.

We hebben eerst een intake om jouw wensen in kaart te brengen. Na ons kennismakingsgesprek begin ik met een analyse van jouw lichaam door te kijken naar jouw unieke lichaamsvorm en lichaamsbouw. Op basis hiervan geef ik je advies over welke kledingstukken qua vorm en stoffen bij jou passen. Door kledingstukken in de voor jou juiste vormen en stoffen te dragen, benadruk je jouw mooie punten. 

Daarna gaan we samen in gesprek om aan de hand van jouw persoonlijkheid je kledingstijl (stijlpersoonlijkheid) vast te stellen. Dit is een kledingstijl die past bij jouw uiterlijk en innerlijk, zodat je met je kleding kunt laten zien wie je bent en waar je voor staat. Het geeft je meer zelfvertrouwen en je voelt je krachtig. Hierdoor ben je zichtbaar. Uit ervaring weet ik dat dit je helpt in je privéleven en op je werk.

Natuurlijk kun je ook jouw vragen op kledinggebied stellen, zoals; Hoe kan ik wat langer lijken? Of wat kan ik het beste dragen naar een sollicitatie?

Na afloop ontvang je gratis jouw persoonlijk stijladvies e-book t.w.v. € 25,=. Hierin staat een samenvatting van wat we hebben besproken. Zo staat er onder andere overzichtelijk op een rij wat jouw lichaamstype en persoonlijke kledingstijl is, maar ook voorbeelden van kledingstukken die jou qua vorm en stoffen flatteren. Met dit e-book kun je de kledingadviezen thuis nog eens rustig nalezen.

De prijs van een persoonlijk stijladvies van 2,5 à 3 uur is € 224,= inclusief BTW.

Afspraak maken

Kledingrek Ah Werk Gele Top

 

 

Stijlboek Optische Illusies