Pakket: Power package

Buiten Groene Jurk Met Ketting Armen Over Elkaar

Het Power package-pakket is een compleet pakket van vier afspraken waarbij je advies krijgt over het ontwikkelen van jouw persoonlijke kledingstijl. Dit is een kledingstijl die niet alleen bij jouw uiterlijk past, maar ook bij jouw persoonlijkheid. Zo ben jij op je best, waardoor je straalt. Hierdoor voel je je krachtig en ben je zichtbaar. Dit helpt je niet alleen in je werk, maar ook in je privéleven. Het geeft jou een boost!

We beginnen met een intake waarin we kennismaken en we jouw wensen op een rij zetten. Zo kan ik het programma aanpassen aan jouw wensen. Daarna beginnen we met een kleuradvies, gevolgd door een persoonlijk stijladvies, garderobeplanning en personal shopping. Voor elk onderdeel maken we een aparte afspraak van een dagdeel.

Bij het Power package-pakket krijg je een korting op de prijs van de vier losse diensten. Daarnaast krijg je ook een mooie extra: je kunt 2 keer via Whatsapp advies vragen over een outfit. Heb je voor je werk bijvoorbeeld een belangrijke afspraak en twijfel je of een outfit hiervoor passend is? Stuur mij dan een foto via WhatsApp en ik geef je advies. Je kunt dit advies tot 3 maanden na onze laatste afspraak vragen.

De prijs van het Power package-pakket is € 749,= exclusief BTW.

Afspraak maken

Stoel Rood Colbert Hobbs Close Up