Kleuradvies

Kleuranalyse Kleurenwaaiers Op Shawl

Na een kleuradvies weet je welke kleuren jou er op je best uit laten zien. Het kleuradvies bestaat uit een kleuranalyse en uitleg over hoe je een capsule garderobe samenstelt.

We beginnen het kleuradvies met een kleuranalyse. Hoe gaat een kleuranalyse in zijn werk? Bij een kleuranalyse analyseer ik je aan de hand van 10 verschillende kleurtypes. Zo kijk ik onder andere naar je huid, haar en ogen. Op basis hiervan bepaal ik jouw kleurtype. Ook vertel ik je hoeveel licht/donker contrast je in jouw kleding kunt toepassen. Het juiste contrast in je kleding doet veel voor je uitstraling.

Nadat ik je kleurtype heb vastgesteld krijg je een kleurenwaaier met daarin 36 kleuren die jou laten stralen. Dit zijn slechts 36 kleuren van de 3000 kleuren die goed staan bij jou. Ik leg je uit hoe je de kleurenwaaier kunt gebruiken om te bepalen of de kleur van een kledingstuk, schoen of accessoire goed is voor jou. De kleurenwaaier heeft een handzaam formaat zodat je hem in je handtas kunt bewaren en hem zo altijd bij je hebt. Zo kun je de volgende keer dat je gaat winkelen zelf bepalen of een kledingstuk qua kleur geschikt is voor jou.

Als gratis extra krijg je na de kleuranalyse uitleg over een capsule wardrobe. Hier heb je misschien wel eens iets over gehoord, maar wat is dit nu precies? Ik geef je hier uitleg over en vertel je hoe je deze kunt samenstellen in kleuren binnen jouw kleurenpalet. Als tipje van de sluier kan ik je alvast vertellen dat dit je een hoop gemak gaat geven en je gaat helpen bij de dagelijkse stress van het samenstellen van een outfit voor die dag.

Na het kleuradvies weet je welke kleuren jou goed staan. Door goed kleurgebruik ziet je huid er gezond en fris uit en gaan je ogen stralen. Dat willen we toch allemaal? 😉

De prijs van een kleuradvies van 2 uur inclusief kleurenwaaier is € 174,= inclusief BTW.

Afspraak maken