Jaarprogramma: Power package plus

Rood Colbert Ah Werk Op Laptop

Het jaarprogramma Power package plus is het meest uitgebreide programma, waarmee we een jaar lang aan de slag gaan met het ontwikkelen van jouw persoonlijke kledingstijl. Doordat we de adviezen verdelen over een jaar kunnen we geleidelijk aan de verandering werken. Aan het einde van het jaar heb jij een kledingstijl ontwikkeld waarmee je kunt laten zien wie jij bent en waar jij voor staat.

We beginnen met een intake waarin we kennismaken en jouw wensen in kaart brengen. Zo kan ik het jaarprogramma op jouw wensen aanpassen. Daarna starten we met een kledingadvies, gevolgd door een persoonlijk stijladvies en garderobeplanning van jouw zomer- of wintercollectie (afhankelijk van het seizoen). Tot slot gaan we personal shoppen. Voor elk onderdeel maken we een aparte afspraak van een dagdeel. In totaal hebben we vijf keer een afspraak.

Bij het jaarprogramma krijg je veel extra’s. Zo hebben we 2 keer een afspraak garderobeplanning, zodat we zowel jouw zomer- als wintercollectie in kaart en op orde kunnen brengen. Ook hebben we één keer een Zoom meeting (conference call) van 1 uur waarin je jouw vragen op het gebied van kleur, stijl en imago kunt stellen. Tot slot kun je 4 keer via WhatsApp advies vragen over een outfit. Heb je voor je werk bijvoorbeeld een belangrijke afspraak en twijfel je of een outfit hiervoor passend is? Stuur mij dan een foto via WhatsApp en ik geef je advies. Je kunt het advies verdeeld over het jaar vragen. Dit advies kun je tot 3 maanden na onze laatste afspraak vragen.

De prijs van het jaarprogramma, inclusief alle extra’s, is € 995,= exclusief BTW.

Afspraak maken

Gele Top Met Ketting Ah Werk Styling Rok Met Blouse