Blogs

Fashionshow Bijenkorf zomercollectie 2018

Afgelopen zaterdag presenteerde de Bijenkorf de nieuwe zomercollectie met een prachtige, kleurrijke fashionshow. Het thema van de show was "straat couture", omdat mode steeds vaker bepaald wordt op straat.

De show was onderverdeeld in 5 thema's. Een thema dat mij erg aansprak was "monocolor". Hierbij werden verschillende outfits getoond in één kleur, zoals bijvoorbeeld rood. Zo werd er een stralend rode jurk midi jurk getoond. Door je outfit in één kleur, eventueel ton sur ton (één kleur in verschillende tinten), te dragen kun je echt een statement maken. Dit versterkt je uitstraling!

Een ander thema was "zomerse strepen". Strepen zie je elk seizoen terugkomen. Zo werd er bijvoorbeeld een gestreepte blousejurk gecombineerd met een rode pantalon. Een mooie manier om meer uit je kledingkast te halen! Heb jij een jurk of tuniek met knopen? Dan kun je deze in het voorjaar combineren met een pantalon of skinny broek, door de onderste knopen los te laten. In de zomer kun je de jurk zonder broek dragen. Zo heb je extra lang plezier van dezelfde jurk!

Het vrouwenpak is weer helemaal terug van weggeweest. Het pak was een aantal seizoenen weg uit het straatbeeld, maar zie je nu weer veel in de winkels. Het is ook een mooie basic om in je garderobe te hebben. Een goed pak kun je jaren dragen! Bij de fashionshow waren onder andere pakken in zachte pasteltinten, zoals zachtroze en lila, te zien. Deze kleuren staan bijna iedereen en geven je een zachte uitstraling.

Wil jij persoonlijk en op maat gemaakt advies welke kleding bij jou past? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag bij het vinden van kleding die bij jou past!