Blogs

Bruiloftseizoen

Het voorjaar is in volle gang en dat betekent dat het bruiloftseizoen weer begonnen is. In de maanden mei tot en met september vinden de meeste bruiloften plaats. Met het mooie weer en de bloemen en planten in volle bloei, is er ook geen mooier moment om 'ja' te zeggen tegen je geliefde. Ben jij uitgenodigd voor het huwelijk van een familielid of een vriend(in) en weet je nog niet wat je aan moet trekken? Dan geef ik je graag inspiratie met een aantal outfits die je kunt dragen naar een bruiloft.

Een kanten jurk, rok of blouse is altijd goed voor een bruiloft. Kant straalt één en al romantiek uit. Helemaal als je kiest voor een zachte pastelkleur zoals lichtroze, babyblauw of mintgroen. Wil je de kanten jurk of blouse een wat pittigere uitstraling geven, kies dan voor een wat meer uitgesproken kleur zoals kobalt- of koningsblauw, smaragdgroen of violet (paars).

Wordt er op de mooiste dag van het bruidspaar wat minder mooi weer voorspeld, dan kun je een maxi jurk dragen. Met een maxi jurk zie je er meteen goed gekleed uit. Draag bijvoorbeeld een wikkel maxi jurk met stippen. Door de overslag heb je genoeg ruimte om gemakkelijk te bewegen, zodat je 's avonds op het feest lekker kunt dansen.

Wil je liever iets anders dragen dan een jurk of rok, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een broek of pantalon. Je kunt bijvoorbeeld een broek met een print combineren met een mooie top of blouse. Ik heb hier een broek met een bloemenprint (nu volop verkrijgbaar in de winkels) gecombineerd met een okergele top met vlindermouwen. Draag er een paar mooie hakken en een clutch bij en je bent klaar voor het feest!

Wil je een persoonlijk en op maat gemaakt kledingadvies? Neem dan gerust contact met mij op, ik help je graag!