Workshop Creëer een capsule garderobe die werkt voor jou!

Op vrijdag 29 november 2019 organiseer ik de workshop "Creëer een capsule garderobe die werkt voor jou!" bij Nest (Laan van Kronenburg 14) in Amstelveen.

De laatste tijd hoor je in de media steeds vaker de term capsule garderobe voorbijkomen. Maar wat is een capsule garderobe eigenlijk? Kort gezegd is het een compacte garderobe van 12 tot 16 stuks (dit is inclusief schoenen en accessoires) waarmee je veel verschillende outfits kunt samenstellen. 

Nu we ons steeds meer bewust worden dat onze garderobe niet heel uitgebreid hoeft te zijn, maar dat je met een beperkt aantal kledingstukken van goede kwaliteit een garderobe kunt opbouwen, is de capsule garderobe in opkomst. Ik ben een liefhebber van zo’n capsule garderobe, omdat het een duurzame manier is om een garderobe op te bouwen en omdat het aansluit bij de 80/20-regel die ik aan mijn cliënten adviseer. 

Wil je meer weten over een capsule garderobe en wat deze voor jou kan betekenen? Dan nodig ik je graag uit voor de workshop “Creëer een capsule garderobe die werkt voor jou!” op vrijdag 29 november 2019 van 13:30u tot 16:30u bij Nest in Amstelveen.

In de workshop krijg je uitleg wat een capsule garderobe is, hoe je deze opbouwt en welke voordelen er allemaal aan zitten. Je komt ook te weten wat de 80/20-regel inhoudt. Om een capsule garderobe samen te stellen in kleuren die voor jou werken en jou versterken, krijg je een persoonlijke kleuranalyse. Zo weet je in welke kleuren je jouw capsule garderobe kunt samenstellen.

Tijdens de workshop krijg je uitleg aan de hand van verschillende voorbeelden, zodat je geïnspireerd raakt en thuis meteen aan de slag kunt gaan met het opbouwen van jouw capsule garderobe!

De prijs van de workshop is € 87,= inclusief BTW.

Omdat iedere deelnemer een persoonlijke kleuranalyse krijgt, is het maximaal aantal deelnemers van de workshop 5.

Heb je vragen over de workshop of wil je je aanmelden? Neem dan contact met mij of bel mij direct op telefoonnummer 06-20746439.

Zie ik je op 29 november?

Aanmelden